Chocolade Pretzel sticks

 photo pretzel4_zpsslacy0gy.jpg Vandaag heb ik een leuk recept voor jullie, namelijk een lekker en snelle snack! Deze chocolade pretzel sticks zijn erg leuk als er visite komt en je wilt eens iets origineels op tafel zetten. Het is erg makkelijk dus iedereen kan het doen!

Benodigdheden:
– Dikke pretzel sticks (ik gebruik die van bolletje met pindakaas er in, yum!)
– Candy melts wit
– Sprinkles!

 photo pretzel2_zpsr9eolbj8.jpgAan de slag!
– Verwarm je candy melts au bain marie. Leg alvast (met beleid) een hoop sprinkles op bordjes, zodat je daar strakjes je sticks in kunt dippen!

– Zodra de candy melts gesmolten zijn, kun je je pretzel er in steken zodat 3/4 van de pretzel bedekt is met candy melts. Als je ze er uit haalt, strijk dan even met een lepeltje of een mesje wat van de candy melts er af zodat er een dun laagje over blijft.

– Sprinkle time!! Dip je pretzel direct wanneer de candy melts nog gesmolten is in de sprinkles, zo blijven ze goed plakken! Je moet even een paar keer draaien totdat de pretzel volledig bedekt is met de sprinkles.

– Laar de pretzels goed afkoelen zodat het laagje candy melts weer hard wordt. Smullen maar!

 photo pretzel3_zpsvaa2bbfy.jpg Ik vind de combinatie van pretzel, pindakaas, chocolade (van de candy melts) en sprinkles erg lekker! Je proeft van alles door elkaar, haha. Een hele sensatie!

 photo pretzel_zpshyu50kfy.jpg Ga jij deze pretzels eens maken?

6 gedachtes over “Chocolade Pretzel sticks

  1. Oh my, dit vind ik echt leuk! Haha, die met pindakaas zijn echt nom. :’) Dit lijkt mij trouwens ook best lekker in vloeibare kaas, is dat vreemd? Het uiterlijk is echt tof, leuk voor van die sleepovers enzo!

    Like

Laat een reactie achter