About

 photo profiel3_zpspgbstig5.jpg

Over Milou

Hi! Ik ben Milou, 25 jaar en ik kom uit Bergen op Zoom. Misschien ken je mij wel van mijn persoonlijke lifestyleblog LifestyleLou, of de leukste kattenblog van Nederland: PAWsome, waar ik samen met Manon op schrijf! En nu dus een derde blog er bij: Baking Lou!

 photo about_zps78xqkjgw.jpg

Over Baking Lou

Ik ben eigenlijk geen geboren bakker. Sterker nog, ik denk dat ik pas sinds een half jaar écht uit de comfort zone ben gestapt en ‘ingewikkelde’ recepten ben gaan proberen. Voor die tijd kwam ik niet verder dan brownies en cupcakes uit pakjes (overigens niets mis mee), en dan nog het liefst waar je alleen water bij toe moest voegen. Ik wilde wel meer bakken, maar door een oven die niet goed meewerkte maakte ik meer misbaksels dan anders en dat werkte niet echt motiverend.
Helaas (of, gelukkig) overleefde deze oven het niet lang en kwam er gauw een nieuwe. Sinds ik deze oven in huis heb kreeg ik de smaak te pakken: mijn probeersels werden een succes en iedere keer ging ik meer proberen. Er werden allerlei bakvormen, uitsteeksels, spuitzakken en -mondjes in huis gehaald zodat ik mijn creativiteit kon uitten. We hebben ondertussen zo veel in huis, dat het eigenlijk niet meer past. In september ga ik verhuizen naar een huis met een héle mooie (grotere) keuken, dus daar kan ik mij nog meer uitleven!

Voorheen postte ik mijn recepten op LifestyleLou. Ik merkte dat wanneer een recept goed was gelukt, ik dit heel graag wilde delen met de wereld. Er mag niet gegeten worden vóórdat er mooie foto’s zijn gemaakt en het liefst duik ik dan direct achter mijn MacBook om hier een mooie blogpost van te maken. Maar omdat ik niet wilde dat mijn bak creaties de overhand zouden krijgen op mijn andere blog, besloot ik Baking Lou te starten! In eerste instantie een naam die ik noemde als ‘grapje’, maar na wat brainstormen vond ik het eigenlijk nog de leukste naam ook.

Zo, nu weten jullie hoe Baking Lou is ontstaan. Verwacht (nog) geen dagelijkse artikelen, maar voor leuke recepten, demonstraties en reviews kun je natuurlijk altijd terecht op Baking Lou! Misschien ook nog filmpjes in de toekomst, maar dat weet ik nog niet zeker.

Advertenties

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s